Actueel

Verdere kwaliteitsimpuls

De afwikkeling van internationale nalatenschappen door Janus Notarieel Juristen verkrijgt een verdere kwaliteitsimpuls met de komst van notarieel jurist Brigitte Lhoëst als extern adviseur.

Brigitte is een specialist bij uitstek op het Internationaal Familie- en Erfrecht. Ze is lange tijd werkzaam geweest bij de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie te ‘s-Gravenhage. Als senior wetenschappelijk medewerker van het Notarieel Juridisch Bureau adviseerde zij notarissen over alle vragen met betrekking tot internationaalrechtelijke aspecten van het personen- en familierecht en van het erfrecht. Zij is tevens als universitair docent (internationaal) privaatrecht verbonden geweest aan de universiteiten van Maastricht, Leiden en van de Nederlandse Antillen. Als raadsheer-plaatsvervanger heeft zij rechtsprekende ervaring opgedaan. Bij grensoverschrijdende nalatenschappen geeft zij aan de hand van de regels van het internationaal privaatrecht aan of buitenlands erfrecht of Nederlands erfrecht van toepassing is. Als buitenlands erfrecht van toepassing blijkt te zijn kan zij voor u uitzoeken hoe dit recht in elkaar zit.

Wij zijn de specialist in de afwikkeling van internationale nalatenschappen en helpen u graag verder.

Meld u aan voor de maandelijkse update

Ontvang interessante cases uit onze praktijk, actuele nieuwsfeiten en opvallende rechterlijke uitspraken rechtstreeks in uw mail. Meld u hieronder gratis aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Bij het versturen van dit formulier gaat u akkoord met het verwerken van uw persoonsgegevens voor het versturen van onze nieuwsbrief/mails. Meer informatie over hoe wij persoonsgegevens verwerken leest u op onze privacy pagina.

* Verplicht veld.
Terug naar het overzicht

Neem contact met ons op

Wanneer u ons inschakelt voor de afwikkeling van een nalatenschap bent u verzekerd van deskundige, daadkrachtige en betrokken adviseurs.

Thomas Janus

+31 40 760 1660